Search this site
Embedded Files
Skip to main content
Skip to navigation
Us donem la benvinguda a Cuina de l'horta!
Cuina de l'horta
Inici
Receptes
Aperitius
Paté d'esbergínies
Mandonguilles de cigrons fregides
Croquetes de bolets
Anelles de ceba i rodanxes d'esbergínia fregides
Truitetes de ceba i carbassó
Paté de pebrot
Conserva d'Olives
Olives trencades
Paté d'albergínies i fruits secs
Sobrassada vegana
Entrants
Escudella
Amanida de tomata, formatge vegà i oli d'alfàbrega
Amanida de llenties
Sopa de negritus
Crema de carbassa
Torrada amb formatge vegà tipus "brie", i saltat d'espàrrecs de marge
Sopa de verdures
Espàrrecs amb beixamel
Sopa de fideus
Torrada amb saltat de bolets variats de bosc
Amanida de tomata i ceba
Bolets a la brasa amb all i julivert
Amanida de tomata
Amanida de tomata i figues
Xató vegà
Escalivada
Empedrat
Patata farcida d'ensaladilla russa
Amanida de tomata i verdures confitades
Crema freda d'Ametlles
Amanida silvestre de verdolagues
Amanida de figues
Amanida de patates
Pebrots del piquillo farcits de fesols de Sta.Pau
Sopa de pa i fredolics
Plats principals
Cassola de fesols del ganxet amb carxofes
Paella d'arròs de bolets
Patates Cim-i-tomba
Paella d'arròs amb alls tendres
Estofat de patates i pastanaga
Cassola de fesols amb verdures, al forn
Llenties vídues estofades
Fesols bullits amb o sense verdura
Carxofes ofegades amb fruits secs
Estofat de seitan amb naps negres
Coca de trompetes de la mort
Mil fulls d'esbergínies
Carxofes a la brasa
Fricandó amb bolets
Patates trencades en oli d'all
Truita de trinxat
Seitan rebosat
Guisat de bledes i patates
Bledes amb salsa d'ametlles
Arròs a la cassola amb carxofes
Guisat de fesols, patates i bolets
Mandonguilles amb bolets
Naps negres amb bolets
Mandonguilles de cigrons amb tomata
Macarrons amb xampinyons saltats en all i julivert
Guisat de faves i pèsols
Cigrons amb espinacs
Canelons de bolets
Fideus a la cassola amb verdures
Calçots a la romana
Fesols de Sta.Pau amb rossinyols
Guisat de carxofes, faves i pèsols
Amanida d'arròs
Rostit de patates amb prunes i pinyons
Mandonguilles amb pèsols
Coca de recapte d'escalivada
Paella d'arròs amb espàrrecs de marge
Coliflor i Bròquil rebosat
Espinacs amb beixamel
Fesols vermells i patates saltats a la paella
Patata i mongeta
Macarrons amb tomata
Palets de mar amb patates rosses i salses vegetals
Fesols de Santa Pau amb all i julivert
Esbergínies farcides de xampinyons
Xamfaina amb fesols del ganxet
Cigrons amb ceba i fruits secs
Canelons de carxofa
Estofat de verdures i carxofes
Agafasants
Llenties i Faves guisades
Estofat de verdures
Pastís salat fred de carbassó
Mandonguilles d'esbergínies
Cassola de fesols amb xampinyons
Seitan amb bolets i cebes
Estofat de tubercles
Entrepà de Gírgoles
Xamfaina
Seitan amb rossinyols de pi i rovellons
Patates amb bolets
Berenars i Postres
Magdalenes de xocolata
Melmelada de pruna groga
Ganyips de fruits secs
Crusans vegans
Tortell de Reis vegà
Taronja i maduixetes al licor de taronja
Mona de Pasqua
Pa amb oli i olives
Pa amb oli i xocolata
Pa amb raïm
Tortell de rams
Rotlles de xocolata
Magdalenes de fruits secs
Torradetes de Sta.Teresa veganes
Crema de cacau casolana
Bunyols (donuts) de xocolata i fruits secs
Pastís de xocolata negra
Rosquilles de vi dolç i sèsam
Ensaïmades veganes de cabell d'àngel
Coca amb prunes i cabell d'àngel
Licor de llimona
Confitura de maduixa
Melmelada de llimona
Pa amb crema de formatge vegà i codonyat
Braç de gitano amb nata vegana
Taronja confitada
Grills de Taronja banyats en xocolata
Pastes pel tè o cafè
Ensaïmada de cabell d'àngel
Magdalenes decorades
Copa de nata vegana amb coulis de maduixa
Codonyat
Gelat vegà de "nata" i xocolata
Maduixes amb ocolata
Base de mona: la Sara de confitura i crema
Coca de Sant Joan
Contacte
Cuina de l'horta
Inici
Receptes
Aperitius
Paté d'esbergínies
Mandonguilles de cigrons fregides
Croquetes de bolets
Anelles de ceba i rodanxes d'esbergínia fregides
Truitetes de ceba i carbassó
Paté de pebrot
Conserva d'Olives
Olives trencades
Paté d'albergínies i fruits secs
Sobrassada vegana
Entrants
Escudella
Amanida de tomata, formatge vegà i oli d'alfàbrega
Amanida de llenties
Sopa de negritus
Crema de carbassa
Torrada amb formatge vegà tipus "brie", i saltat d'espàrrecs de marge
Sopa de verdures
Espàrrecs amb beixamel
Sopa de fideus
Torrada amb saltat de bolets variats de bosc
Amanida de tomata i ceba
Bolets a la brasa amb all i julivert
Amanida de tomata
Amanida de tomata i figues
Xató vegà
Escalivada
Empedrat
Patata farcida d'ensaladilla russa
Amanida de tomata i verdures confitades
Crema freda d'Ametlles
Amanida silvestre de verdolagues
Amanida de figues
Amanida de patates
Pebrots del piquillo farcits de fesols de Sta.Pau
Sopa de pa i fredolics
Plats principals
Cassola de fesols del ganxet amb carxofes
Paella d'arròs de bolets
Patates Cim-i-tomba
Paella d'arròs amb alls tendres
Estofat de patates i pastanaga
Cassola de fesols amb verdures, al forn
Llenties vídues estofades
Fesols bullits amb o sense verdura
Carxofes ofegades amb fruits secs
Estofat de seitan amb naps negres
Coca de trompetes de la mort
Mil fulls d'esbergínies
Carxofes a la brasa
Fricandó amb bolets
Patates trencades en oli d'all
Truita de trinxat
Seitan rebosat
Guisat de bledes i patates
Bledes amb salsa d'ametlles
Arròs a la cassola amb carxofes
Guisat de fesols, patates i bolets
Mandonguilles amb bolets
Naps negres amb bolets
Mandonguilles de cigrons amb tomata
Macarrons amb xampinyons saltats en all i julivert
Guisat de faves i pèsols
Cigrons amb espinacs
Canelons de bolets
Fideus a la cassola amb verdures
Calçots a la romana
Fesols de Sta.Pau amb rossinyols
Guisat de carxofes, faves i pèsols
Amanida d'arròs
Rostit de patates amb prunes i pinyons
Mandonguilles amb pèsols
Coca de recapte d'escalivada
Paella d'arròs amb espàrrecs de marge
Coliflor i Bròquil rebosat
Espinacs amb beixamel
Fesols vermells i patates saltats a la paella
Patata i mongeta
Macarrons amb tomata
Palets de mar amb patates rosses i salses vegetals
Fesols de Santa Pau amb all i julivert
Esbergínies farcides de xampinyons
Xamfaina amb fesols del ganxet
Cigrons amb ceba i fruits secs
Canelons de carxofa
Estofat de verdures i carxofes
Agafasants
Llenties i Faves guisades
Estofat de verdures
Pastís salat fred de carbassó
Mandonguilles d'esbergínies
Cassola de fesols amb xampinyons
Seitan amb bolets i cebes
Estofat de tubercles
Entrepà de Gírgoles
Xamfaina
Seitan amb rossinyols de pi i rovellons
Patates amb bolets
Berenars i Postres
Magdalenes de xocolata
Melmelada de pruna groga
Ganyips de fruits secs
Crusans vegans
Tortell de Reis vegà
Taronja i maduixetes al licor de taronja
Mona de Pasqua
Pa amb oli i olives
Pa amb oli i xocolata
Pa amb raïm
Tortell de rams
Rotlles de xocolata
Magdalenes de fruits secs
Torradetes de Sta.Teresa veganes
Crema de cacau casolana
Bunyols (donuts) de xocolata i fruits secs
Pastís de xocolata negra
Rosquilles de vi dolç i sèsam
Ensaïmades veganes de cabell d'àngel
Coca amb prunes i cabell d'àngel
Licor de llimona
Confitura de maduixa
Melmelada de llimona
Pa amb crema de formatge vegà i codonyat
Braç de gitano amb nata vegana
Taronja confitada
Grills de Taronja banyats en xocolata
Pastes pel tè o cafè
Ensaïmada de cabell d'àngel
Magdalenes decorades
Copa de nata vegana amb coulis de maduixa
Codonyat
Gelat vegà de "nata" i xocolata
Maduixes amb ocolata
Base de mona: la Sara de confitura i crema
Coca de Sant Joan
Contacte
More
Inici
Receptes
Aperitius
Paté d'esbergínies
Mandonguilles de cigrons fregides
Croquetes de bolets
Anelles de ceba i rodanxes d'esbergínia fregides
Truitetes de ceba i carbassó
Paté de pebrot
Conserva d'Olives
Olives trencades
Paté d'albergínies i fruits secs
Sobrassada vegana
Entrants
Escudella
Amanida de tomata, formatge vegà i oli d'alfàbrega
Amanida de llenties
Sopa de negritus
Crema de carbassa
Torrada amb formatge vegà tipus "brie", i saltat d'espàrrecs de marge
Sopa de verdures
Espàrrecs amb beixamel
Sopa de fideus
Torrada amb saltat de bolets variats de bosc
Amanida de tomata i ceba
Bolets a la brasa amb all i julivert
Amanida de tomata
Amanida de tomata i figues
Xató vegà
Escalivada
Empedrat
Patata farcida d'ensaladilla russa
Amanida de tomata i verdures confitades
Crema freda d'Ametlles
Amanida silvestre de verdolagues
Amanida de figues
Amanida de patates
Pebrots del piquillo farcits de fesols de Sta.Pau
Sopa de pa i fredolics
Plats principals
Cassola de fesols del ganxet amb carxofes
Paella d'arròs de bolets
Patates Cim-i-tomba
Paella d'arròs amb alls tendres
Estofat de patates i pastanaga
Cassola de fesols amb verdures, al forn
Llenties vídues estofades
Fesols bullits amb o sense verdura
Carxofes ofegades amb fruits secs
Estofat de seitan amb naps negres
Coca de trompetes de la mort
Mil fulls d'esbergínies
Carxofes a la brasa
Fricandó amb bolets
Patates trencades en oli d'all
Truita de trinxat
Seitan rebosat
Guisat de bledes i patates
Bledes amb salsa d'ametlles
Arròs a la cassola amb carxofes
Guisat de fesols, patates i bolets
Mandonguilles amb bolets
Naps negres amb bolets
Mandonguilles de cigrons amb tomata
Macarrons amb xampinyons saltats en all i julivert
Guisat de faves i pèsols
Cigrons amb espinacs
Canelons de bolets
Fideus a la cassola amb verdures
Calçots a la romana
Fesols de Sta.Pau amb rossinyols
Guisat de carxofes, faves i pèsols
Amanida d'arròs
Rostit de patates amb prunes i pinyons
Mandonguilles amb pèsols
Coca de recapte d'escalivada
Paella d'arròs amb espàrrecs de marge
Coliflor i Bròquil rebosat
Espinacs amb beixamel
Fesols vermells i patates saltats a la paella
Patata i mongeta
Macarrons amb tomata
Palets de mar amb patates rosses i salses vegetals
Fesols de Santa Pau amb all i julivert
Esbergínies farcides de xampinyons
Xamfaina amb fesols del ganxet
Cigrons amb ceba i fruits secs
Canelons de carxofa
Estofat de verdures i carxofes
Agafasants
Llenties i Faves guisades
Estofat de verdures
Pastís salat fred de carbassó
Mandonguilles d'esbergínies
Cassola de fesols amb xampinyons
Seitan amb bolets i cebes
Estofat de tubercles
Entrepà de Gírgoles
Xamfaina
Seitan amb rossinyols de pi i rovellons
Patates amb bolets
Berenars i Postres
Magdalenes de xocolata
Melmelada de pruna groga
Ganyips de fruits secs
Crusans vegans
Tortell de Reis vegà
Taronja i maduixetes al licor de taronja
Mona de Pasqua
Pa amb oli i olives
Pa amb oli i xocolata
Pa amb raïm
Tortell de rams
Rotlles de xocolata
Magdalenes de fruits secs
Torradetes de Sta.Teresa veganes
Crema de cacau casolana
Bunyols (donuts) de xocolata i fruits secs
Pastís de xocolata negra
Rosquilles de vi dolç i sèsam
Ensaïmades veganes de cabell d'àngel
Coca amb prunes i cabell d'àngel
Licor de llimona
Confitura de maduixa
Melmelada de llimona
Pa amb crema de formatge vegà i codonyat
Braç de gitano amb nata vegana
Taronja confitada
Grills de Taronja banyats en xocolata
Pastes pel tè o cafè
Ensaïmada de cabell d'àngel
Magdalenes decorades
Copa de nata vegana amb coulis de maduixa
Codonyat
Gelat vegà de "nata" i xocolata
Maduixes amb ocolata
Base de mona: la Sara de confitura i crema
Coca de Sant Joan
Contacte
Contacte
Google Sites
Report abuse
Page details
Page updated
Google Sites
Report abuse