Us donem la benvinguda a Cuina de l'horta!
Ingredients:
3 gots de farina de blat, un got de llet d'ametlles, un got d'oli d'oliva, un got de sucre, un sobre d'impulsor químic. Per la cobertura, una tauleta de xocolata negra de fondre, una culleradeta de margarina, pinyons i sucre de llustre.
Elaboració:
Encenem el forn de dalt a baix a 200º. Barregem els ingredients sòlids en un bol. Incorporem els líquids i barregem fins que no quedi cap grumoll.
En unes safates de metall amb motlles rodons, hi posem papers per "madalenes" i els ompliu amb aquesta mescla. Sacsegeu una mica perquè no hi hagi bombolles. I ho posem al mig del forn, que tindrem pre-escalfant uns vint minuts. Ho deixem coure fins que estiguin lleugerament daurades, uns quinze/vint minuts depenent del forn. Un cop fetes, les traiem del forn i les deixem refredar.
Mentrestant, fonem la xocolata. Posem trossos de xocolata trencada en un bol i al bany maria, amb un xic de margarina. Quan estigui fosa, banyem les "madalenes" per sobre, que ja tindrem fredes. Hi incorporem quatre pinyons a sobre. Quan quedi presa la xocolata podeu espolsar-ne alguns amb sucre de llustre. I ja estaran a punt de menjar!