Us donem la benvinguda a Cuina de l'horta!
De vegades es tenen verdures a la nevera un pel passades. En comptes de llençar-les, el què podem fer és reaprofitar-les i crear-ne una sopa. Avui, cuinem de reaprofitament.
Ingredients: una ceba, unes fulles de verdures que tenia a la nevera (un parell de xicòria i un parell de col), un brou de bullir patata i mongeta tendra que tenia guardada, i una llesca de pa que se m'havia assecat. Però la podeu fer de les sobres que tingueu a la nevera.
Elaboració: En una cassola, feu un sofregit de ceba, i hi afegiu unes fulles de verdures i el brou, i deixeu ho porteu a ebullició a foc baix. Deixeu-ho una horeta que faci xup-xup. AL cap d'aquest temps, tritureu-ho i afegiu quatre cabells d'àngel de pasta. Deixeu deu minuts més i tanqueu el foc que reposi. La mateixa escalfor acabarà la pasta. Surt una sopa deliciosa i ben econòmica!