Us donem la benvinguda a Cuina de l'horta!
Ingredients: un quart de quilo de cigrons, una ceba tendre, un parell o tres de grans d'all, una mica de julivert a gust, sal, pebre, farina de blat o de cigrons, oli d'oliva.
Elaboració: Poseu en remull mig quilo de cigrons el dia abans. L'endemà, els escorreu, esbandiu i els tritureu juntament amb uns grans d'all i una ceba (la ceba és opcional), i hi afegiu julivert trinxat, però si no en teniu, podeu posar cilandre o sàlvia. Ho barregeu amb una cullera i ho condimenteu amb sal i pebre, en feu boletes no gaire grans, perquè es coguin de dins (sinó us quedaria cuit per fora i cru per dins), les enfarineu, i les fregiu en un dos dits d'oli. Quan les tingueu daurades, les traiem i les reservem.
Es poden servir tèbies o fredes, acompanyar amb unes llesques de barra de pa sucades en tomata i oli, i un vinet blanc o una cervesa ben fresqueta!