Us donem la benvinguda a Cuina de l'horta!
Ingredients: una llesca de pa de pagès, o de barra, o una peça individual (un panet, un llonguet, de viena...) un raig d'oli d'oliva i un polsim de sal (opcional), una presa de xocolata negra.
Elaboració: Aquesta és una teca tradicional catalana que hem menjat tots alguna vegada. Normalment amb un tall de pa i una mica de xocolata a sobre o a dins, amagat al pa. Posterioment l'hem versionat i molts hem adaptat el pa amb oli i el pa amb xocolata en un (la xocolata amb llet, sense llet o blanca per als més menuts). I és que no ens cansarem mai d'aquesta berenada. Només necessitem una llesca de pa de pagès o un panet tallat, el regarem amb un bon oli d'oliva extra amb un polsim de sal pel damunt i hi posarem una presa generosa de xocolata al gust. No cal res més. La fusió dels gustos fa que sigui una menja antioxidant excepcional de la qual no ens cansem mai!