Us donem la benvinguda a Cuina de l'horta!
Ingredients: una taronja de temporada, una tauleta de xocolata del 70%, una cullerada de postres de margarina.
Elaboració: Renteu i peleu la pell de la taronja. Podeu guardar-la per confitar. Traieu els grills evitant els fils blancs. Reserveu. Poseu al foc un cassó amb aigua, i hi poseu un recipient a sobre amb la xocolata trossejada i la margarina a dins, perquè es desfaci al bany maria. Quan estigui desfeta, banyem la meitat de cada grill en la xocolata calenta, i els dipositem damunt un paper vegetal, perquè es vagin refredant. I millor que no els poseu a la nevera, perquè la xocolata perdria el seu aroma i bon sabor. Disposeu-los tots per la mateixa cara.
Quan estiguin freds, els poseu en un plat per servir. La combinació de taronja dolça, combina molt bé amb la xocolata negra. I si us sobre xocolata, sempre podeu fer ganyips.