Us donem la benvinguda a Cuina de l'horta!
Ingredients: macarrons, sal, oli d'oliva, quatre grans d'all, un manat de julivert, un grapat de xampinyons frescos, formatge vegetal curat.
Elaboració: Poseu una cassola amb una mica d'aigua amb una mica de sal, i ho poseu al foc i ho porteu a ebullició. Poseu els macarrons i quan estiguin "al dente", apagueu el foc que s'acabin de fer un parell de minuts més amb el foc apagat. Mentrestant, renteu i lamineu els xampinyons i els alls. I trinxeu el julivert. Coleu la pasta i la reserveu.
En una paella grossa, poseu un bon raig d'oli d'oliva i hi tireu els xampinyons. Quan comencin a saltar a la paella i hagin tret l'aigua, poseu una mica de sal i hi tireu l'all i el julivert. Feu unes voltes que agafi color i incorporeu els macarrons. Afegiu oli d'oliva i a foc fort, els passeu per la paella fins que tot quedi integrat. Apagueu el foc i els podeu servir calents amb una mica de formatge vegetal curat ratllat pel damunt. Fins i tot amb algun fruit sec trencat per sobre, o amb quatre pinyons.
Amb ingredients de qualitat, no cal res més!