Us donem la benvinguda a Cuina de l'horta!
Ingredients: Mig quilo de patates, oli d'oliva verge, mitja cabeça d'alls, unes fulles de julivert o cibulet.
Elaboració: Trieu patates de mida més aviat petita, sense pelar. Les renteu bé, i les poseu en aigua a bullir. Mentre bullen, preparem un oli d'all. Trinxeu els grans d'all i una mica de julivert a gust i ho poseu en un got o en un recipient a part, juntament amb abundant oli d'oliva i una mica de sal. Deixeu macerar (millor si es prepara el dia abans).
Comproveu que les patates estan cuites punxant-les, i quan estiguin, escorreu-les i les poseu en una plata per anar al forn. Aixafeu-les una mica, tot just perquè es trenquin.
Poseu oli d'all per sobre les patates de forma ben generosa, i ho porteu al forn a 180º fins que estiguin dauradetes a gust.
Menjades temperades, acompanyades d'una bona tomata amanida i un bon got fresc de vi blanc, són una menja excepcional!