Us donem la benvinguda a Cuina de l'horta!
Ingredients:
2 gots de farina de blat, un got de farina d'ametlla, un got de llet d'ametlles, un got d'oli d'oliva, un got de sucre, un sobre d'impulsor químic, una teula de xocolata negra, variat de fruita seca i deshidratada, perles de xocolata, sucre de llustre.
Elaboració:
Encenem el forn de dalt a baix a 200º. Barregem els ingredients sòlids en un bol. Incorporem els líquids i barregem fins que no quedi cap grumoll.
En unes safates de metall amb motlles rodons, hi posem papers per fer "madalenes" i els ompliu amb aquesta mescla. Sacsegeu una mica perquè no hi hagi bombolles. Poseu una presa de xocolata negra al cor de cada vaset de paper amb la massa. I pel damunt hi posem unes miques de fruits secs, fruita deshidratada i perles de xocolata.
I ho posem al mig del forn, que tindrem preescalfant durant uns vint minuts. Ho deixem coure fins que estiguin lleugerament daurades, uns quinze/vint minuts depenent del forn. Un cop fetes, les traiem del forn i les deixem refredar, i espolsem per sobre sucre de llustre.
Qui diu que la dieta vegetariana és insípida?