Us donem la benvinguda a Cuina de l'horta!
A la primavera ve de gust fer passejades al sol, i de vegades, en les nostres passejades, trobem espàrrecs de marge. Doncs menjats a la tornada del passeig com a entrant, és una molt bona recompensa!
Ingredients: Pa de pagès, un grapat d'espàrrecs silvestres de marge, oli d'oliva, formatge tipus brie o camembert vegà.
Elaboració: Llesqueu una bona llesca de pa de pagès i torreu-la. Poseu-li un rajolí d'oli d'oliva. Renteu els espàrrecs i talleu amb els dits les parts més tendres i les reserveu. En una paella a part, poseu un bon raig d'oli d'oliva i hi tireu els espàrrecs. Els sofregiu lleugerament i tot remenant amb compte que no es cremin. Just quan canviïn de color cap a verd fosc, apagueu el foc i reserveu.
Talleu el formatge vegetal tipus brie o camembert, a llesques no massa gruixudes, i les poseu damunt la llesca. Poseu damunt del formatge els talls d'espàrrecs fregits. Doneu un cop de calor a la llesca, gratinada al forn, just perquè agafi escalfor el formatge.
Serviu-la amb un got de vi negre.