Us donem la benvinguda a Cuina de l'horta!
Ingredients: Aquesta truita és una de les receptes de reaprofitament. La podeu fer amb unes sobres que tingueu d'haver bullit de patata i col, o patata i coliflor, restes de les verdures de l'escudella de Nadal, o el que tingueu a la nevera, amb una mica sal i oli d'oliva.
Elaboració: Trinxeu-ho tot amb una forquilla fins que quedi una textura sense grumolls, saleu o rectifiqueu de sal, segons tingueu cuites les verdures i les llegums, i ho passeu a una paella amb oli d'oliva ben roent, i ho repartiu per tota a paella. L'heu de tractar com si féssiu una truita, però sense ou. Quan us quedi desenganxada de la paella, que ho podeu comprovar sacsejant la paella, la tombeu amb l'ajuda d'un plat i la torneu a posar a la paella perquè es faci de l'altra costat, com una truita de patates. Us ha de quedar torradeta perquè quedi compacta. I ja estarà a punt de menjar, acompanyeu-la d'una amanida o un pa amb tomata. Així de senzill!