Us donem la benvinguda a Cuina de l'horta!
Ingredients: farina de blat (amb 250 gr surt una coca com la de la foto), aigua, sal, una cullerada de postres de llevat de forner, una ceba, un grapat de trompetes de la mort fresques o seques, formatge vegà ratllat tipus mozzarella (avui en dia es poden trobar de moltes varietats a alguns comerços), olives sense os.
Elaboració: Netegeu els bolets frescos de sorra. Si els teniu nets i assecats perquè és fora de temporada, els deixeu hidratar de nou una horeta en aigua, i quan estiguin, els traieu i escorreu i ja estaran a punt de cuinar. Enceneu el foc del forn a 200º que es vagi escalfant.
Primer de tot, agafeu la farina, la cullerada de llevat, sal i un rajolí d'aigua, i ho barregeu fins a pastar-ho tot i formar una bola que no us enganxi gaire les mans. Ho deixeu reposar una mitja hora tapat. Mentrestant, talleu la ceba a juliana, no gaire gruixuda, i la sofregiu en una paella amb una mica d'oli d'oliva fins a quedar gairebé caramel·litzada. Després incorporeu els bolets i els sofregiu amb la ceba a gust. No cal que estiguin molt fets perquè s'acabaran de fer al forn. Ho reserveu.
En una taula enfarinada, estireu la massa de farina amb l'ajuda d'un corró. Li podeu donar la forma que vulgueu, però que no sigui gaire gruixuda. Un cop estirada, poseu el formatge ratllat pel damunt ben repartit, i després la barreja de bolets i ceba i olives a guat. I ho poseu en una safata al forn fins que quedi daurada, uns vint minuts, depenet del forn. Serviu-la amb una copa de cava!