Us donem la benvinguda a Cuina de l'horta!
Seitan amb rossinyols de pi i rovellons
Entrepà de Gírgoles
Estofat de tubercles
Carxofes a la brasa
Pastís salat fred de carbassó
Estofat de verdures
Llenties i Faves guisades
Canelons de carxofa amb tomata
Paella d'Arròs de bolets
Mil fulls d'esbergínies
Estofat de verdures amb carxofes
Cigrons amb ceba i fruits secs
Mandonguilles d'esbergínies
Guisat de bledes i patates
Esbergínies farcides de xampinyons
Patates Cim-i-tomba
Macarrons amb xampinyons saltats amb all i julivert
Xamfaina amb fesols del ganxet
Guisat de Faves i pèsols
Arròs a la cassola amb carxofes
Guisat de fesols, patates i bolets
Llenties vídues estofades
Mandonguilles amb pèsols
Patates amb bolets
Calçots a la romana
Guisat de carxofes, faves i pèsols
Paella d'arròs amb espàrrecs de marge
Coca de recapte d'escalivada
Coliflor i Bròquil rebosat
Cassola de fesols del ganxet amb carxofes
Mandonguilles de cigrons amb tomata
Coca de trompetes de la mort
Naps negres amb bolets
Espinacs amb beixamel
Fesols de Sta. Pau amb rossinyols
Seitan rebosat
Estofat de patates i pastanaga
Bledes amb salsa d'atmetlles
Mandonguilles amb bolets
Rostit de patates amb prunes i pinyons
Carxofes ofegades amb fruits secs
Fesols bullits amb o sense verdura
Amanida d'arròs
Truita de trinxat
Fesols vermells i patates saltats a la paella
Cigrons amb espinacs
Cassola de fesols amb verdures, al forn
Palets de mar amb patates rosses i salses vegetals
Estofat de seitàn amb naps negres
Macarrons amb tomata
Xamfaina
Patata i mongeta
Canelons de bolets
Fideus a la cassola amb verdures
Paella d'Arròs i alls tendres
Fesols de Sta. Pau amb all i julivert
Fricandó amb bolets
Patates trencades en oli d'all
Agafa-sants
Cassola de fesols amb xampinyons
Seitan amb bolets i cebes