Us donem la benvinguda a Cuina de l'horta!
Què us sembla de fer unes rosques per acompanyar un te, un cafè o un licor digestiu?
Ingredients: Feu una barreja de farina d'ametlles i farina normal a gust (500 grs en total), 150 gr de sucre de llustre, 135 ml de vi dolç, tipus moscatell, unes llavors de sèsam torrat (uns 90 gr), 1/2 cullerada de postres de canyella en pols, 125 ml d'oli d'oliva.
Elaboració: Barregem tots els ingredients en un bol fins a obtenir una bola. Deixem reposar una mitja hora tapat. Després, estirem la massa amb l'ajuda d'un corró fins a aconseguir un gruix mínim d'un cm. i mig.
Amb l'ajuda d'un got, anem donant forma de rosquilles pel damunt de la massa, i pel forat del mig podeu fer servir el tallador per treure els cors de les pomes. Poseu les llavors pel damunt de manera que quedin ben repartides per tota la superfície de la massa. I ho posem damunt una safata amb paper vegetal per anar al forn.
Encenem el forn uns 20 minuts a 180 graus, i quan ja el tenim escalfat, hi posem la safata amb les rosquilles a coure. Deixeu coure fins que estiguin lleugerament daurades. Les traieu i les deixeu refredar. Espolseu un cop fredes, amb sucre llustre per sobre.
Són senzillíssimes de fer i molt bon acompanyament per les xerrades!