Us donem la benvinguda a Cuina de l'horta!
Ingredients per a una o dues persones: una tomata grossa madura (que sigui de temporada), pinyons, oli d'oliva, sal, unes fulles d'alfàbrega fresca, quatre olives negres formatge fresc vegà tipus mozzarella (podeu comprar-la feta o fer-la casolana. La recepta espot treure del següent enllaç; https://veganvvocals.com/es/2018/08/19/mozzarella/).
Elaboració: Aquesta amanida és una recepta d'estiu, ja que dos dels ingredients només es troben de gran qualitat en aquesta temporada, les tomates i l'alfàbrega. Si no ho és, la tomata no val res i no serà tan saludable. I millor que sigui ecològica i de proximitat, amb gust de tomata com cal, i dels vostres pagesos de l'entorn.
Agafeu la tomata i la talleu a rodanxes no gaire gruixudes. La poseu ben col·locada en un plat i la saleu lleugerament. Talleu igual la mozzarella vegana i l'aneu dipositant pel damunt de la tomata. Repartiu els pinyons pel damunt. Agafeu les fulles d'alfàbrega i la piqueu ben picada en un morter. Afegiu un bon raig d'oli d'oliva i una mica de sal. Amaniu amb aquest oli l'amanida a gust. Acabeu-ho amb quatre olives negres per sobre.
I ja estarà! Perfecte com a entrants per dinars o sopars!